Яндекс.Метрика

Категорії віз

Посольство Нової Зеландії

В Україні немає посольства Нової Зеландії, у разі самостійної подачі документів необхідно буде здійснити поїздку до Москви. Заяви на новозеландську візу подаються через Візовий Центр VFS.Global за адресою:

127018, Москва, ул. Сущевский вал, 31/1

тел.: +7 499 703 4527, +7 499 704 3462
e-mail: [email protected]

переглянути на мапі

Візовий збір Посольства Нової Зеландії за розгляд документів

Збір візового центра за подачу заяви – 2120 рублів за одного заявника.

Збір візового центра за пересилку паспорта – 1590 рублів за одного заявника.

Нова Зеландія — Студентська віза (навчання до 3х місяців)

Всі представлені документи мають бути в оригіналі або у вигляді нотаріально завірених фотокопій, а також англійською мовою, або з перекладом на англійську мову, зробленим зареєстрованим бюро перекладів.

Перелік документів для подачі заяви на розгляд в Посольство:

  1. Оригінал діючого закордонного паспорта або проїзний документ для кожного заявника, включеного в заяву. Термін дії паспорта повинен складати не менше 3 місяців після запланованої дати виїзду з НЗ.
  2. Повністю заповнена анкета INZ 1017 на отримання Гостьової візи з підписом кожного заявника, включеного в заяву, і датою заповнення, а також додана форма з додатковою інформацією.
  3. Дві кольорові фотографії (зроблені недавно) розміром 3,5x4,5cm для кожного заявника. На зворотному боці необхідно написати ім'я і прізвище заявника.
  4. Наявність фінансових коштів: довідка з місця роботи і/або трудова угода і
    • недавня виписка з банку про стан Вашого банківського рахунку; або
    • детальна виписка з банку про стан банківського рахунку по кредитній карті за останній час, якщо кредитна карта вказана, як підтвердження наявності у фінансових коштів; або
    • спонсорська форма INZ1025, заповнена і підписана Вашим спонсором в НЗ.
  5. Візовий збір
  6. Броня авіаквитків в обидва кінці або гарантія репатріації у відповідності до спонсорської форми. Звертаємо Вашу увагу, що викуплений квиток не є гарантією видачі візи. Не рекомендується викупляти квитки до отримання принципового схвалення візи.
  7. Медична форма: Форми мають бути оформлені не раніше, чим за 3 місяці до подачі документів на візу, а також і заповнені, підписані і проштамповані по затвердженій формі лікарем, призначеним Імміграцією Нової Зеландії (INZ).
    • Якщо плануєте знаходитися в НЗ більше 6 місяців — кожен заявник (11 років і старше) зобов'язаний надати заповнену форму INZ1096.
    • Якщо плануєте знаходитися в НЗ більше 12 місяців — кожен заявник зобов'язаний надати заповнені форми INZ1007 і INZ1096.
  8. Кожен заявник, що досяг 17 років і планує знаходитися в Новій Зеландії протягом більше, ніж 24 місяці, зобов'язаний надати довідку з міліції про відсутність судимості в країні проживання, а також в будь-якій іншій країні, в якій проживав протягом 5 років з моменту виповнення йому 17 років. Довідки мають бути видані не раніше, чим за 6 місяців до подачі документів на візу.
  9. Запрошення із навчального закладу. Запрошення повинне відповідати вимогам до навчання іноземних студентів, що пред'являються NZQA, містити назву курсу і мінімальний термін, необхідний для його проходження. Звертаємо Вашу увагу, що оплата вартості навчання не може бути гарантією видачі візи. Не рекомендується здійснювати оплату навчання до отримання принципового схвалення візи.
  10. Рахунок-фактура про розмір вартості навчання і проживання.
  11. Гарантія проживання
  12. Додаткова інформація - інформація, що свідчить про попередній досвід вивчення англійської мови, для того, щоб продемонструвати рівень Вашого інтересу до вивчення англійської мови і відповідностей вимогам новозеландського курсу навчання, що викладається англійською мовою (напр. сертифікати IELTS, TOEFL).

Також може знадобитися наступна додаткова інформація:

  • Для заявників, що не досягли віку 18 років і планують виїзд в НЗ без супроводу батьків або у супроводі одного з батьків, необхідний дозвіл, завірений нотаріусом від одного або обох батьків, або опікунські документи;
  • Свідоцтва про народження дітей, включених в заяву і опікунські документи; детальну інформацію про вимоги можна отримати зателефонувавши на номер (495) 956 2642;
  • Документальне підтвердження попереднього досвіду вивчення англійської мови в країні проживання або за кордоном;
  • Студентам і школярам необхідно надати довідку з навчального закладу і копію студентського квитка;
  • Фотокопія (двостороння) трудової книжки (тільки сторінки із записами і штампами);
  • Фотокопія (двостороння) внутрішнього паспорта (тільки сторінки із записами і штампами);
  • Фотокопія (двостороння) попереднього закордонного паспорта (тільки сторінки з візами і штампами);
  • Свідоцтво про шлюб і/або розлучення (якщо стосується Вашого випадку);
  • Підтвердження стосунків в цивільному шлюбі (якщо стосується Вашого випадку);
  • Будь-яка інша інформація, що демонструє дійсні причини Вашої поїздки в НЗ і наявності стимулів повернутися в країну проживання після закінчення поїздки.

У процесі розгляду заяви візовий офіцер залишає за собою право потребувати від заявника надати будь-які інші фотографії, документи і додаткову інформацію, необхідні для прийняття рішення, і/або пройти співбесіду.

Звертаємо Вашу увагу!

Ми не можемо обговорювати деталі заяви з третіми особами, включаючи спонсора, без дозволу заявника, окрім тих випадків, коли заявник заповнює відповідний розділ анкети.

Стандартний час розгляду заяви складає 2 тижні, у випадку, якщо не потрібна додаткова інформація. У період з листопада по січень рекомендується подавати документи заздалегідь, оскільки час розгляду збільшується.