Яндекс.Метрика

Категорії віз

Посольство Нової Зеландії

В Україні немає посольства Нової Зеландії, у разі самостійної подачі документів необхідно буде здійснити поїздку до Москви. Заяви на новозеландську візу подаються через Візовий Центр VFS.Global за адресою:

127018, Москва, ул. Сущевский вал, 31/1

тел.: +7 499 703 4527, +7 499 704 3462
e-mail: [email protected]

переглянути на мапі

Візовий збір Посольства Нової Зеландії за розгляд документів

Збір візового центра за подачу заяви – 2120 рублів за одного заявника.

Збір візового центра за пересилку паспорта – 1590 рублів за одного заявника.

Нова Зеландія — Робоча/гостьова віза( партнерська категорія)

Всі представлені документи мають бути в оригіналі або у вигляді нотаріально завірених фотокопій, а також англійською мовою, або з перекладом на англійську мову, зробленим зареєстрованим бюро перекладів.

Перелік документів для подачі заяви на розгляд в Посольство:

  1. Оригінал діючого закордонного паспорта або проїзний документ для кожного заявника, включеного в заяву. Термін дії паспорта повинен складати не менше 3 місяців після запланованої дати виїзду з НЗ.
  2. Повністю заповнена анкета INZ1198 з підписом головного заявника, і датою заповнення, а також додана форма з додатковою інформацією.
  3. Дві кольорові фотографії (зроблені недавно) розміром 3,5x4,5cm для кожного заявника. На зворотному боці необхідно написати ім'я і прізвище заявника.
  4. Візовий збір.
  5. Медична форма: Форми мають бути оформлені не раніше, чим за 3 місяці до подачі документів на візу, а також і заповнені, підписані і проштамповані по затвердженій формі лікарем, призначеним Імміграцією Нової Зеландії (INZ).
    • Якщо плануєте знаходитися в НЗ більше 6 місяців — кожен заявник (11 років і старше) зобов'язаний надати заповнену форму INZ1096.
    • Якщо плануєте знаходитися в НЗ більше 12 місяців — кожен заявник зобов'язаний надати заповнені форми INZ1007 і INZ1096.
  6. Кожен заявник, що досяг 17 років і планує знаходитися в Новій Зеландії протягом більше, ніж 24 місяці, зобов'язаний надати довідку з міліції про відсутність судимості в країні мешкання, а також в будь-якій іншій країні, в якій проживав протягом 5 років з моменту виконання йому 17 років. Довідки мають бути видані не раніше, чим за 6 місяців до подачі документів на візу.
  7. Повністю заповнена анкета INZ1146 повинна бути завірена нотаріусом або іншою особою, що є уповноваженою завіряти такі документи.
  8. Підтвердження на даний момент спільного проживання в дійсних і довгострокових стосунках
  9. Підтвердження тривалості спільного проживання
  10. Підтвердження тривалості партнерських стосунків
  11. У випадку якщо Вам 16 або 17 років, підтвердження того, що Ваші батьки/ опікуни підтримують ваші стосунки

На вас покладено відповідальність за надання відповідних доказів проживання в дійсних і довгострокових стосунках зі своїм партнером. Список документів в підтримку Вашого партнерства включає в себе, але не обмежується наступними документами:

  • Лист, що описує історію ваших взаємовідносин
  • Підтвердження спільного проживання протягом певного періоду часу за однією і тою ж самою адресою у вигляді офіційних листів або рахунків, висланих на одну і ту ж адресу, а також договорів про спільну оренду житла
  • Підтвердження фінансової взаємозалежності у вигляді грошових переказів, спільних покупок, спільно нажитого майна і позик (кредитів)
  • Підтвердження контактів між вами у вигляді листів, електронних повідомлень і телефонних переговорів
  • Підтвердження спільного проведеного вільного часу/відпустки у вигляді фотографій разом, з сім'єю, з друзями, авіаквитків, що демонструють спільно проведену відпустку/канікули.

Також може знадобитися наступна додаткова інформація:

  • Спонсорська форма INZ1025, заповнена і підписана спонсором в НЗ, що супроводжується підтвердженням імміграційного статусу спонсора/новозеландського громадянства або паспорта; наявність житла і грошових коштів. Спонсорська форма має бути завірена нотаріусом, або іншою особою, що є уповноваженою підписувати подібні документи;
  • Фотокопія (двостороння) внутрішнього паспорта (тільки сторінки із записами і штампами);
  • Фотокопія (двостороння) попереднього закордонного паспорта (тільки сторінки з візами і штампами);
  • Свідоцтво про шлюб і/або розлучення (якщо стосується Вашого випадку);
  • Будь-яка інша інформація, що демонструє дійсні причини Вашої поїздки в НЗ

Звертаємо Вашу увагу!

Ми не можемо обговорювати деталі заяви з третіми особами, включаючи спонсора, без дозволу заявника, окрім тих випадків, коли заявник заповнює відповідний розділ анкети.

Стандартний час розгляду заяви складає 2 тижні, у випадку, якщо не потрібна додаткова інформація. У період з листопада по січень рекомендується подавати документи заздалегідь, оскільки час розгляду збільшується.