Яндекс.Метрика

Категорії віз

Посольство Нової Зеландії

В Україні немає посольства Нової Зеландії, у разі самостійної подачі документів необхідно буде здійснити поїздку до Москви. Заяви на новозеландську візу подаються через Візовий Центр VFS.Global за адресою:

127018, Москва, ул. Сущевский вал, 31/1

тел.: +7 499 703 4527, +7 499 704 3462
e-mail: [email protected]

переглянути на мапі

Візовий збір Посольства Нової Зеландії за розгляд документів

Збір візового центра за подачу заяви – 2120 рублів за одного заявника.

Збір візового центра за пересилку паспорта – 1590 рублів за одного заявника.

Нова Зеландія — Гостьова віза (члени екіпажу)

Всі представлені документи мають бути в оригіналі або у вигляді нотаріально завірених фотокопій, а також англійською мовою, або з перекладом на англійську мову, зробленим зареєстрованим бюро перекладів.

Перелік документів для подачі заяви на розгляд в Посольство:

  1. Оригінал діючого закордонного паспорта або проїзний документ для кожного заявника, включеного в заяву. Термін дії паспорта повинен складати не менше 3 місяців після запланованої дати виїзду з НЗ.
  2. Повністю заповнена анкета INZ 1017 на отримання Гостьової візи з підписом кожного заявника, включеного в заяву, і датою заповнення, а також додана форма з додатковою інформацією.
  3. Групова анкета INZ1021; і Додаткова групова форма INZ1022( якщо загальна кіл-ть перевищує 15 осіб)
  4. Дві кольорові фотографії (зроблені недавно) розміром 3,5x4,5cm для кожного заявника. На зворотному боці необхідно написати ім'я і прізвище заявника.
  5. Візовий збір
  6. Гарантія фінансового забезпечення екіпажу у випадку необхідності від працедавця
  7. Броня авіаквитків (в обидва кінці) або гарантія репатріації екіпажу працедавцем у випадку необхідності. Звертаємо Вашу увагу, що викуплений квиток не є гарантією видачі візи. Не рекомендується викупляти квитки до отримання принципового схвалення візи.
  8. Підтвердження кваліфікації і досвіду роботи: на кожного члена екіпажу необхідно надати копію диплома, трудової книжки, довідок про плавання або паспорт моряка
  9. Лист від портових служб або інших організацій, що підтверджує, що судно готове до відплиття в певний день протягом 28 календарних днів.

Також може знадобитися наступна додаткова інформація:

  • Фотокопія (двостороння) внутрішнього паспорта (тільки сторінки із записами і штампами);
  • Фотокопія (двостороння) попереднього закордонного паспорта (тільки сторінки з візами і штампами);
  • Свідоцтво про шлюб і/або розлучення (якщо стосується Вашого випадку);
  • Будь-яка інша інформація, що демонструє дійсні причини Вашої поїздки в НЗ і стимули повернутися в країну проживання.

У процесі розгляду заяви візовий офіцер залишає за собою право потребувати від заявника надати будь-які інші фотографії, документи і додаткову інформацію, необхідні для прийняття рішення, і/або пройти співбесіду.

Звертаємо Вашу увагу!

Ми не можемо обговорювати деталі заяви з третіми особами, включаючи спонсора, без дозволу заявника, окрім тих випадків, коли заявник заповнює відповідний розділ анкети.

Стандартний час розгляду заяви складає 2 тижні, у випадку, якщо не потрібна додаткова інформація. У період з листопада по січень рекомендується подавати документи заздалегідь, оскільки час розгляду збільшується.