Яндекс.Метрика

Категорії віз

Посольство Австралії

тел. (044) 290-64-00

Візовий збір Посольства Австралії за розгляд документів

Австралія — Гостьова віза

Середній термін розгляду заяв по даній категорії в Australian High Commission в Лондоні складає 10-28 днів. Просимо врахувати, що терміни розгляду заяв можуть варіюватися. Ми радимо подавати заяви на візу завчасно, оскільки необхідно ще 2-3 дні на доставку документів у Лондон.

  • Усі нижчеперелічені документи необхідно надати при поданні заяви
  • Копії особистих документів, таких як, свідоцтво про народження, шлюб, розлучення, мають бути завірені нотаріусом
  • Копії документів на підтримку заяви, як, наприклад, довідки з місця роботи/навчання/із банку, копії віз, можуть бути не завірені
  • Документи в підтримку заяви не англійсько мовою, необхідно надати із завіреним перекладом англійською мовою.

Перелік документів для отримання гостьової візи Австралії

  1. Підтвердження оплати візового збору
  2. Заява за формою 1419 – будь ласка, дайте відповідь на усі питання і підпишіть заяву
  3. Письмовий дозвіл від Вас на надання інформації третім особам або агентам: Форма 956 або Форма 956А.
  4. 1 кольорова фотографія на білому фоні, розмір 35мм Х 45мм.
  5. Фотокопія сторінки персональних даних діючого закордонного паспорта
  6. Підтвердження Ваших попередніх міжнародних поїздок: копії віз
  7. Підтвердження наявності фінансових коштів, у формі виписки із банківського рахунку. Готівкові грошові кошти і кредитні карти не є підтвердженням.
  8. Підтвердження джерела Вашого доходу:
    • Довідка від працедавця із вказівкою періоду зайнятості, посади і окладу, а також тривалості оплачуваної відпустки
    • Документи, що підтверджують реєстрацію Вашої організації, її поточну діяльність і прибуток, якщо у Вас власний бізнес
    • Документи, що підтверджують наявність власності
  9. Лист зі школи або університету, із вказівкою Вашого статусу, що Ви навчаєтесь, і затвердженого терміну відсутності.
  10. Якщо Ви відвідуєте родича або друга в Австралії:
    • Копія документу, що засвідчує особу: фотокопія паспорта, водійського посвідчення особи, що запрошує
    • Підписана заява з уточненням міри підтримки, якщо той, хто запрошує надає Вам фінансову підтримку для поїздки і перебування в Австралії, і підтвердження доходів того, хто запрошує (квитанції про заробітну плату, виписка із банківського рахунку)
  11. Для заявників молодше 18 років (включаючи залежних заявників):
    • Нотаріально завірена копія свідоцтва про народження
    • Нотаріально звірений письмовий дозвіл на поїздку в Австралію від батька або матері дитини, який(яка) не їде разом із дитиною а також сторінка персональних даних паспорта або копія іншого документа, що засвідчує особу батька або матері.
  12. Якщо Вам вже виповнилося 75 років, необхідно надати медичне страхування на весь період планового перебування в Австралії

Залежно від особистих обставин, можливі запити додаткової інформації. Ми проінформуємо Вас про це додатково після отримання заяви.